8 Aralık 2013 Pazar

İzmir de Sanat Günleri

   Şu aralar ne kadar sıkıldığımdan bahsetmiş olmalıyım ki bahsetmemişsem de durum bu :) Ancak benim gibi skılgan bünyeler için bu ay İzmir fazlasıyla alternatif dolu.. Kendim için küçük bir araştırma yaparken farkettim ki bu seferde seçim yapmak zor. 

   Tiyatro severseniz ve oyunları yakından takip ediyorsanız; 6 Aralık itibariyle 2. Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali başlamış bulunmakta. Fiyatlar normale göre uygun olsa da çok büyük indirimler olduğu söylenemez. Ancak  Ferhan Şensoy, Zerrin Sümer, Ayberk Atilla, Pamela Spence, Gamze Topuz, Yunus Günce, Levent Ülgen, Goncagül Sunar gibi bir çok ünlü oyuncunun yer olduğu oyunların yanı sıra çeşitli üniversite ve topluluklarında yer aldığı festival kaçırılacak gibi değil. Detaylı bilgi ve bilet satış için  http://www.mybilet.com/chart/izmir-tiyatro-fest/  yararlanabilirsiniz. Çok geç kalmayın biletler şimdiden tükenmek üzere..

     Bir diğer alternatif ise Ege üniversitesinin düzenlediği 5. Uluslararası Egeart Sanat Günleri 6-15 Aralık itibariyle başladı programa şuradan ulaşabilir, buradan ise detaylı bilgi alabilirsiniz. Çeşitli sergi, söyleşi, film gösterimi gibi kapsamları bulunan programda size de hitap edebilcek şeyler bulabileceğinize eminim. 12-13 Aralıkta gösterilecek filmleri özellikle henüz izleyemediyseniz şiddetle tavsiye ederim. 15 Aralık Zeki Demirkubuz söyleşisi ise bence kaçırılmamalı.

   Siz bu aralar neler yapıyorsunuz? Gözden kaçırdığım veya önerebileceğiniz bir şeyler var mı? 

1 yorum: