24 Eylül 2016 Cumartesi

Okumaktan Keyif Aldığım Bloglar #2

         Blog okumayı da yazmayı da seviyorum. Her ne kadar anlık paylaşımların moda olduğu ve uzunca yazılan yazıları okumaktan ya da yazmaktan sıkılan büyük bir kitleyi kaybetmiş olsak da duygularını düşüncelerini yazan bir çok kişiyi severek takip edenler de az değil hani... Bu bağlamda blogunu benimseyen; düşüncelerini, duygularını aynı azim ve emekle paylaşan ve benim de okumaktan keyif aldığım bu blogları paylaşmak istedim. Bir çoğunu bildiğinize eminim, bilmedikleriniz varsa da en azından ilginiz doğrultusunda keşfetmiş olursunuz. Aaa bak bunu da seversin dediğiniz ne varsa yorum olarak bırakın ki bende yeni bloglar keşfede bileyim. Bir önce ki blog paylaşımımı merak edenler varsa da buraya alabilirim. Şimdi çayı kahveyi hazırladıysanız başlıyoruz :)

Cem Karakuş : Adam geziyor, eğleniyor, yiyor, içiyor ve paylaşıyor.. Hem de oldukça gerçekçi ve dürüstçe... İlişkiler, yaşam, sosyal medya gibi bir çok konuda bilgi edinebileceğiniz bu siteye bilmiyorsanız bir göz atın derim.

- Gaia Dergi : Kendi deyimleri ile "ırkçılığa, cinsiyet ayrımcılığına, türcülüğe ve betonlaşmaya karşı, doğadan ve doğaldan olan yaşamı savunan alternatif bir platform."

- Günün Çorbası : Bütün samimiyetiyle okuduklarını, hissettiklerini bulabileceğeniz pek tatlı bir blog.

- Tadında Seyahat : Yakınlarda bir gezi planınız varsa ya da benim gibi başka kültürleri, mekanları okumaktan, görmekten keyif alıyorsanız pek seveceğiniz bir blog.

- Bimekanbikonsept : Birbirinden güzel mekanları keşfeden, menüleri, lezzetleri özellikleri ile ilgili detaylı bilgi veren bir blog. Özellikle İzmir'de iseniz çok seveceğinize eminim.

8 yorum:

  1. biz de okuyup keyiflenelim madem :)

    YanıtlaSil
  2. Hemen bakıyorum yazdığın bloglara. :-)

    YanıtlaSil
  3. sevebileceğin bloglar:

    birkisaningunlugu.blogspot.com.tr
    https://korefenomeni.blogspot.com.tr/
    sadevederin.blogspot.com
    http://syrakuza.blogspot.com.tr/

    bilmediklerin varsa gidebilirsin canım. ben de senin önerdiklerine ilk fırsatta gideceğim inş. pembiş vosvoscum.
    mutlu günler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneriler için teşekkür ederim hemen inceleyeceğim :)

      Sil
  4. Merakla inceleyeceğim öneri için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Tanimadigim bloglardi tanitim için tesekkürler.

    YanıtlaSil