7 Ocak 2014 Salı

Bir, iki film

     Film izliyorsam değecek bir şeyler olsun kanısında olsam da arada eğlencelik, öylesine şeylerde izleyesim geliyor. Tam da bu zamanlar da animasyonlar ve romantik komediler kurtarıcısı insanın. Genelde bu tarz filmleri uzun mesafeli yolculuklarıma saklasam da (bu arada ne zamandır uzun mesafe yapamıyorum, ayrıca firmalar film arşivlerini yenilesin lütfen..)  can sıkıntısından kendimi filmlere verdim. Jennifer Aniston'un son filmi olan We're the Millers trkçe adıyla "Bu nasıl Aile" bunlardan biri..



Bir striptizci, bir bakir, bir evsiz, bir de uyuşturucu satıcısının uyuşturucu kaçırmak için kurduğu aile ve uyuşturucu kaçırmak için karavanla Meksika'ya çıkılan bir yolculuk.. Boş vakitler sıkmayan, kısa süreli, eğlenceli bir film aranıyorsa tam da izlenilecel cinsten bir film olmuş.


        Jennifer Aniston yaşlandıkça güzelleşiyor mu, yoksa bana mı öyle geliyor?







     Animasyon severseniz ve klasik sarışın, narin prensesli hikayelerden sıkıldıysanız "Brave" (cesur) tam da size göre.. Merida uzun kırmızı kıvırcık saçlarıyla hem güzelliğiyle hem de okçuluk yeteneğiyle büyüleyici bir prenses. Özgürlüğüne düşkün, dik başlı ve fazlasıyla cesur. Anne - kızın iletişim probleminden doğan sorunlar ve onun getirdiği komik maceraların sonunda mutlu son.. Her ne kadar ana karakter Merida olsa da ben üçüzlere bayıldım, keşke onları daha çok görseymişiz diye de düşünmeden edemedim :)









İzlediyseniz siz ne düşünüyorsunuz? Animasyonlarda favori filminiz ya da favori karakteriniz kim?
  

2 yorum:

  1. Bu nasıl aile filmini izledim çok eğlendim :)

    YanıtlaSil
  2. Örümcek sahnesi Adana deyimiyle "accciiiiiiip" komikti :D

    YanıtlaSil