28 Aralık 2014 Pazar

2015 Planları, Plansızlıkları

    Her sene sizde benim gibi planlar kuruyor ama yıl sonu gelip gerçekleşenlerin muhasebesini yapmanız gerektiğinde yüzdenizin düşük olduğunu görüyorsanız; atın kağıdı kalemi... Denedik olmuyor, ne kadar istersek isteyelim 8 saat uyumadan uyanamıyoruz. Sigarayı bırakasımız yok, hep kendimizi kandırıyoruz. Gece vampir gibi ortalarda dolaşmadan duramıyoruz, düzenli hayat bize göre değil. Sabah koşusu sadece filmler de gördüğümüz bir durum, senede 2 kereden fazla gerçekleştiremiyoruz kaldı ki Bihter gibi korumuz da yok, site içerisinde oturmuyorsak yol kenarlarında koşmak ya da koşulacak yere gitmek bir eziyet. Evimizi, odamızı düzenli tutacağız diyorsanız bunlarda sınavlar, toplantılar vs. gelene kadar... Çok hayal değil, oluru var yani.. Daha çok yer görüp, daha çok okuyacağım diyorsanız bu da senenin gidişatına göre beliriyor.. O yüzden bu sene daha gerçekçi planlar yapalım. Bütün planlarımız gerçek olsun.

    Bu sene için blogdan beklentilerinizi az buçuk algılayabilmem için kenara minik bir anket koydum, cevaplarsanız yeni yılda bende isteklere yönelik yayınlar paylaşabilirim. Mutlu yıllar :)

6 yorum:

  1. canı blogunu yeni keşfettiğim için anketini şimdi yanıtlamadım ama fikirlerimi senle paylaşmaktan mutluluk duyacağım biraz bloggunu karıştırdıktan sonra :)
    ben de yeni yıl hedeflerim pek sizin gibi olmuyor desem :) genelde kafama koyduğumu yapıyorum . ama bu biraz benim yapıdan aynaklanıyor. Hazla hırslıyım galiba !!! tek başarısız olduğum konu ise kalca ölçüm oluyor her yeni yıl bu popo küçülecek diye başlıyorum yıl sonu ise en iyi ihtimal ile aynı ölçüde kalıyor . küçülmek mi o da ne ?

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz o zaman :) İlerleyen zamanlarda da fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olurum :)
      Hedefler konusunda çok şanslısınız o zaman, yukarıda saydıklarımda uzun zamandır başarılı olamayışımı kabullendim artık, sanırım öğrenciliğimi sürdürmem de buna etken; umarım iş hayatında böyle gitmez!
      sevgiler...

      Sil
  2. yeni yılda her şey gönlünce olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hazel, yeni yılda sizin de tüm dilekleriniz gerçekleşsin.. Bebişinizle sağlıklı, huzurla geçireceğiniz bir yıl olsun :)

      Sil
  3. Aay inşallah bu yılki gerçekleştirmek istediğimiz hayallerimizin çoğunluğunu gerçekleştirebiliriz canım :)
    Valla dediğin gibi bu sene pek umutlanıpta plan peşinde koşmamayı düşünüyorum ama bakalım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım, bu sene tüm dileklerin geerçek olsun o zaman.. Mutlu yıllar canım :)

      Sil