12 Aralık 2014 Cuma

Yılbaşında Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler



    Hediye almak güzel de hediye vermek, seçmek bir hayli zor benim için. Hele söz konusu hediye sevgiliye ya da herhangi bir erkeğe alınıyorsa, kararsızlıklarla baş başa kalıyorum. Önümüz yılbaşı malum.. Ben yılbaşı hediyelerinin espirili, eğlenceli şeyler olması gerektiğine inananlardanım. Şunu da söyleyeyim vıcık vıcık aşk meşk kokan klişe hediyelerin modası çoktan geçti. Tamam canım madem öyle ne alcaz bu adamlara diyorsanız anlatıyorum dinle.

1. Bir erkek düşünün ki ps3 oyunlarına aşık olmasın, pes atmak için can atmasın! Sevgilinin bir iki arkadaşından ipucu alabilir, seçimlerini bu doğrultuda yapabilirsin. Almak istediğin buna benzer bir şey ise buraya bakabilirsin.

2. Yılbaşı planınız belli, dışarıya çıkmaya niyetiniz yok.. Çok yüksek ihtimal arkadaşlarınızı toplayıp evde takılacaksınız. O zaman alışveriş merkezlerinin yılbaşı sepetlerini takip edip gecesinden oynayacağınız oyunu edinmek senin görevin. Hem sevdiceğine hediye hem de sana eğlence... Buralara bak bakalım, sana göre kesin bir şey vardır. Benim tercihim aşağıdakine benzer bir şey olurdu, masadan hem eğlenmiş hem de zengin kalkardım ahafjkjfakj :))

3. Yok benim bey bunlara gelmez klasiktir diyorsan; kol düğmesi, cüzdan, tabaka, matara gibi şeyler senin için kurtarıcı olacaktır. İsmine, cismine özel yaptırabileceğin bir birinden güzel seçeneklerin içerisinde doğru olanı bulacağına eminim.
4. Malum yeni bir yıla giriyoruz, alacağınız şık bir ajanda kalem seti ile de hoş bir hediye vermiş olabilirsiniz. İçerisine özel günlerinizi de not ettiniz mi tamam bir taşta iki kuş, artık unuttum deyip sizi geçiştirme ihtimali yok! Şurayaşuraya ve şuna bakın bakalım.
5. Yok bunların hiç biri tam olarak içime sinmedi, başka bir şey benim istediğim diyorsan sana bir başka seçenek illa elle tutulur bir hediye vermek zorunda değilsin. Birlikte yapmayı hep planladığınız küçük tatil, onun hep gitmek istediği konser, tiyatro gibi aktiviteler de etkileyici bir hediye olacaktır. Şu sıralar şehrinde neler olup bitiyor takipte kalmakta yarar var. 
6. Sevgiliniz teknolojiden kopamıyor, yeni çıkan her ürünü takip ediyor ve almak istiyorsa sizin için tekno marketler kurtarıcı olacaktır. Eminim şuanda da takip ettiği ve almak için yanıp tutuştuğu bir şeyler vardır.
7. Tamam bunlar iyi hoş ama ben daha az maliyetli bir şey düşünüyorum diyorsanız, kırmızı temalı boxer, çorap, pijama gibi kombinasyonlarda düşünülebilir. Ama en güzel hediye sizin kendi elinizle öreceğiniz atkı, bere, çorap gibi şeyler olacaktır. Daha vakit var bunu da düşünün derim.
8. Bence en keyifli hediyelerden biri de hediye alacağınız kişinin en sevdiği yazarın son kitabı, en sevdiği sanatçının son albümü, en sevdiği yönetmenin son filmi gibi hediyeler. Hele bir de şunları imzalatma şansınız olsa uffuuu... sizden güzel hediye alan olmaz! Seçiminiz bunlardan yana olcaksa, yılbaşı kartlarını ve ayraçlarını unutmayın derim.

    Nacizane tavsiyem alacağınız hediyeleri "romantiklik" adına isminizle resminizle boğmayın, kullanılabilir bırakın. Fazla abartılmış modeller göz yormakla birlikte bakın benim sevgilim var temasını vermekten öteye geçemiyor. Ki bir çok erkekte böyle hediyelerden hoşlanmıyor. Ben hoşlanmıyorum, adam niye hoşlansın?! :) Bence şu da iyi bir hediye olabilir dediğin ne varsa yaz, malum özel günler bitmek tükenmek bilmiyor; ne kadar seçenek o kadar iyi.. 

6 yorum:

  1. yılbaşında eşime kredi kartı ekstremi hediye edicem :)) umarım beğenir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlar hep evli olmanın faydaları, resmen özendim saghghshds :)) Alemsin Hazel, eminim beğenir :)

      Sil
  2. Ben erkek arkadaşım ve beni çizdiriyorum. Tamamen bize özel olacak bir hediye siz de düşünürseniz instagramda çeşitli hesaplar var benim tercihim @gdnzylmz ama farklı hesaplara da göz atabilirsiniz =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fikir icin cok tesekkur ederim, soylediginiz hesaplara bakacagim :)

      Sil
  3. Merhaba blogger dayanışmasından geliyorum takipteyim bloğunu :) benim bloğuma da beklerim pembemakyajcantam.blogspot.com

    YanıtlaSil