2 Eylül 2015 Çarşamba

YARDIM!! Alanya'da Kadına Şiddet

Kübra Yılmaz

    Kübra Alanya'da tek başına yaşayan bir kadın. Yakın zaman da ayrıldığı erkek arkadaşından uzun süredir şiddet görüyor ve elinde darp raporu, dayak yediğini gösteren kamera kayıtları, şahitleri olmasına karşın hiçbir müdahale de bulunulmamış Defalarca şikayetçi olmuş ama tabi ki yoğun (!) görevliler ilgilenmek istememiş..

   Hikaye oldukça tanıdık, müdahale edilmez ise de sonunu hepimiz biliyoruz.. Lütfen elimizden geldiğince duyuralım, yayalım! Bu sefer farklı olsun!!  Kübra o kadar çaresiz kalmış ki sonunda blogunda yaşadıklarını duyurmaya çalışıyor. Lütfen sizde paylaşarak yardımcı olun. Kamera kayıtlarında da görüyorsunuz ki milletin içinde şiddet görmesine rağmen kimse ne polis çağırıyor ne de doğru dürüst ayırmaya çalışıyor. Kübra bütün olayları tarihi ile, belgeleri ile blogunda anlatmış. kubray.com'dan detaylarını okuyabilirsiniz. Kadına şiddete sessiz kalmayalım!

2 yorum:

  1. :( nedir bu kadınların gördüğü zulüm :( çok üzülüyorum :( yazık bütün kadınlara ve kübraya
    sizi takibe aldım sevgiler :( http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/)

    YanıtlaSil
  2. bukadar riskli bir yaşamın içinde mutlaka daha ciddi ve akılcı çözüm olmalı,illaki çare var ve seyirci kalamayız...öncelikle kendini güçlü hissetmelisin ve doğru kişilerle doğru iletişimlerde olmalısın canım!

    YanıtlaSil