2 Ekim 2013 Çarşamba

Öfff Pöff...


    Havalarda ne güzel laylaylooom, yaz da bitmemiş hiç bozmayalım aman aman derken yağmurlar bastırmaya başladı. Hadi olsun yahu, en sevdiğim değil mi zaten elimde kahvem, fonda müzik bir de kitabım değmeyin keyfime... Eee ama okul var, tam moda girmişken kalk git hazırlan.. Ay bir de bu sene son sene telaşı, test mi çözsem ben? Bir de off çok seçenekler, boş vaadler içinde ya ben hangisini seçsem? Abi bu sene yine sistem değişiyormuş? Zaten her sene Değişmiyor mu? Bir de bi paket açıkladılar; neye, kime nasıl bir çözüm anlamadım? Zaten biz neyi anlıyoruz ki... Anlamayalım boşver de onu... Yeni sezonlar da bangır bangır başladı. Neyse ki entellektüel hayat görüşümde televizyona yer yok. İnternetten izliyoruz, vicdanları rahatlatıyoruz. Belgesel demeye hiç gerek yok, zaten yurdum da belgesellerin reytingleri ortada, kim izlemiyor ki? Uyuyama sorunumdan hiç bahsetmiyorum yaklaşık 5 senedir insomia'nın değişik türevlerini yaşıyorum. Tamam çok uyuyorum ne var yani gelişim aşamasındayım, değil miyim? Bilemiyorum. Kış gelmeden yazı özledim ben. Zaten üşümeyi de hiç sevmem. Ayrıca öğrenci niye elektirik sobasıyla donuyor. Buca'ya bayıldığımız parayla göztepede deniz manzaralı ev tutçakken bu zulüm niye eyy ahali? Yol çekmeyi sevmiyoruz diye mi tüm bunlar? Beni geçtim, kendime dermanım yokta başkasına derman olmaya çalışıyorum da, ya hayır Güzin ablaya noldu? Serdar Ortaç misali kafamda deli sorular... Sahi biz bu adamın şarkılarını dinlemeden nasıl ezberliyoruz... Dün ne yediğimi hatırlıyorum da, derste ne işlediğimizi neden hatırlamıyorum? Algıda seçicilik, neye göre seçicilik? Öfff, pööff sıkıldım, oynamıyorum.



  

4 yorum:

  1. Sistemle oynamasınlar artık!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke, her sene yeni bir şeyler insan ne düşünceğini ne yapacağını şaşırıyor. İşsizlik oranı şu kadar düştü, üniversite sayımız bu kadar arttılarla olsa keşke!!

      Sil
  2. bloggerlar olarak pek seviyoruz sonbaharı sanırım :) pencere dipleri, elde çay kahve fincanı , kucakta leptop yaz Allah yaz :)

    YanıtlaSil