22 Haziran 2014 Pazar

Bir Kaç Güzellik

    Sevgili Burcunun Dünyası 'nın kitap çekilişinin şanslısı ben olmuşum, pek bir sevindim. Epeydir aklımda olan "alacaklarım" listesinde yer alan kitaplardan birisiydi. Tekrar teşekkür ederim :) Finallerim biter bitmez okuyup yorumunu da bloga koyacağım.


  Ayrıca sizde  Germinal'i alıp okumayı planlıyorsanız Yordam kitaptan çıkan baskısını almanızı öneririm. Kitabın tüm gelirlerini Soma'da hayatını kaybeden babaların çocuklarının eğitimine vereceklermiş.

   Bir de iki yeni plağım var, birisi Ajda Pekkan'ın "Sen Mutlu Ol" albümü... 45'liklerimden sonra ilk Türkçe 33'lük plağım. Ancak eski basımlar fiyat açısından bir hayli pahalı olduğundan Kitapsan da denk geldiğim 2011 basım albümünü tercih ettim. Ses kalitesi olarak kıyaslama imkanım olmasa da yerli basım olmasından mütevellit çok bir ses farkı olduğunu düşünmüyorum. Diğer albümüm ise Stevie Wonder "Songs in the key of life".. Albümde 2 plak var ve ben her bir şarkıyı keyifle dinliyorum ama "Isn't She is lovely" benim favorim. Belki kısa bir süre sonra mini bir video da koyabilirim. Siz eski şarkılardan hangilerini seviyorsunuz, favori şarkınız hangisi?

4 yorum:

  1. Yaa plaklar çok müthiş. Onun zevki ayri guzeldir eminim. Ilerde belki bende boyle bir koleksiyon yaparim cunku benimde hosuma gidiyor oyle seyler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok keyifli bir hobi, fırsat bulduğunda koleksiyona başlamalısın bence de :)

      Sil
  2. germinali ortaokul yıllarımda okumuştum ağlaya ağlaya ölüme gidişi en güzel anlatan kitaptır.Fransa da yaşayan bir türke anlamını sormuştum bilmiyormuş sonradan öğrendim ingilizcedede kullanılıyormuş oluşum halindeki fikir ve tohum anlamına geliyormuş herhalde yazar kafamızda bir fikir oluşmasını istiyordu bu konuya dikkat çekmek için ve başardı da yorumlarını bekliyorum iyi okumalar blogunu sevdim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten merakım daha da arttı.. Sevmenize sevindim, sık sık beklerim :)

      Sil