12 Ağustos 2014 Salı

İzlenebileceklerden - Chalet Girl

   
     Paraya ihtiyacı olan ana karakterimiz bir arkadaşının tavsiyesiyle ajansa kayd olur ve şale kızlığına başvurur. Sonuç olarakta Johnny ve ailesinin dağ evine 4 aylık bir hizmet için gider. Ev sahipleri belirli zaman aralıklarında eve teşrif ettiğinden de aslında bir işten çok tatildir kızımız için bu süreç. Bol bol kayar, evin nimetlerinden yararlanır. Tabi bununla beraber evin yakışıklı hali hazırda evlenmekte olan çocuğuyla da yakınlık kurmuş bulunur. 


    Şu sıcaktan bayıldığımız günlerde dağ ve kar havası beni serinletmeye yetti. Filmin bir diğer güzel tarafıysa Gossip Girl'den ayılıp bayıldığımız Ed Westwick 'in başrolü paylaşması ve yine tüm karizmasıyla boy göstermesiydi.





Felicity Jones değilde Sophia Bush terk edilen kadın olsaydı daha bir mutlu olacaktım, nedense Sophia'nın terk edilmesi hoşuma gitmedi. One Tree Hill'deki Brooke Davis'e sonsuz sempatimden de kaynaklanıyor olabilir bu durum.  Ben filmi pek bir sevdim, çokça beklentilere girmeden boş bir zamanda kafa dağıtmak için izlenebilecek güzel bir romantik komedi denilebilir. İzleyenler, sizde benimle hem fikir misiniz?

      Siz ne düşünüyorsunuz, tavsiye edebileceğiniz bunu da izlemelisin diyebileceğiniz filmler var mı?

2 yorum:

  1. Itiraf ediyorum bende bu filmi sırf Ed Westwick için izleyenlerdenim. Ayrica Broke Davis karakterine benimde sonsuz sempatim var! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke filmde de Kim karakteri yerine hep Ed'i izleseydik :)

      Sil