7 Ağustos 2014 Perşembe

Okumaktan Keyif Aldığım Bloglar

    Yazmak kadar okumakta benim için oldukça önemli. Genel olarak sürekli paylaşımda bulunamasam da sevdiğim blogların paylaşımlarını takip etmeye çalışıyorum. Hem sizler için fikir vermesi açısından hem de benzer özelliklere sahip, gözden kaçırdığım bloglara da ulaşabilmem için bir kaç tanesinden bahsetmek istedim.

   Yazmak, çizmek, karalamak benim için tutku.. Her ne kadar sosyal ortamda duygularımı dile getirsem de eline kalem almadan yapamayanlardanım. Birbirinden güzel defterleri bir gün kullanırım diye biriktirsem de defterlerde benim için en az kitaplar kadar özel. Bu yüzden de write to me often'ın paylaşımları tam bana göre. İncelediği dolma kalemler, defterler ve paylaşımları bana alışverişlerim için fikir veriyor. Sizde benim gibiyseniz bloguna göz atın derim.

   Yorumlarına pek bir güvendiğim, ne izlesem karamsarlığından beni çıkaran mümkünmertebe'yi izlemenizi öneririm. Geniş film arşiviyle size de hitap edeceğine eminim.


    Vintage, retro hayranı; dekorasyon meraklısıysanız ezgi konucu'yu takip etmenizi öneririm. Verdiği öneriler, paylaşımları gerçekten çok hoş. Kendi hayatından da bir çok paylaşımın yer aldığı blogunda özellikle yeni evlenecekseniz konsept düğününe ve ev dekorasyonuna bir bakın derim.

    Çok uzun zamandır takip ettiğim, belkide düzenli olarak izlediğim ilk blog ve hala da keyifle okuyorum bu yüzden bahsetmeden geçemeyeceğim bikotbitisort'ten. Eminim bir çoğunuz zaten haberdardır, pinkfreudun moda, sinema, sosyal medya ve hayatına dair birçok şeyden bahsettiği blogundan. Kitaplarını henüz okuma fırsatı bulamadım (siz okuduysanız fikir belirtebilirsiniz belki bir sonraki kitabımı belirlememde de yardımcı olur), ancak blogu göz atmaya değer.

    İstanbul'a gitmişseniz ve tarihi, turistik, sanatsal bir gezi yapmayı planlıyorsanız ya da gidememiş ama bir çok yeri görmeyi merak ediyorsanız düşlerin rengi tam da size göre... Bir çok yeri gezmiş olmama rağmen tekrar hatırlatan, göremediğim müzeleri, sanat galerilerini, sergileri takip etmemi sağlayan bir blog.

   Burda saydıklarım sadece takip etmekten hoşnut olduğum bloglardan bir kaçıydı. Daha çok blog sayabilirim, bir sonra ki paylaşımım da.. Sizlerin favori bloglarınız hangisi, bunu da muhakkak izlemelisin diyebileceğiniz bloglar var mı?

9 yorum:

  1. Önerdiğiniz bloglara mutlaka uğrayacağım. Yeni bloglar keşfetmek benim için büyük zevk. Bende bir yazımda takip edilesi 10 blogdan bahsetmiştim. Okumak isterseniz ;
    http://somurtkansirine.blogspot.com/2014/07/takip-edilesi-10-blog.html

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, muhakkak uğrayacağım, belki favorilerime yenileri eklenir :)

      Sil
  2. Zaman zaman hepimizin yapması gerekiyor galiba bunu... Yeni bloglar keşfetmek hakikaten bir zevk... Önerdiğin bloglara gidiyorum hemen ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz, sizin önerilerinizi de bekliyorum :)

      Sil
  3. Bi kot bi tisortten baska saydiklarindan haberim yoktu. Benimde en sevdigim ve surekli takip ettigim bloglardan biri. Ayrica kitaplarinida okudum tipki blogundaki gibi samimi dille yazildigindan ben begenmistim canim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman ben de keyifle okuyabilirim kitaplarını, bir an önce listemi yenileyeyim :)

      Sil
  4. Valla ne yalan söyleyeyim ben anca bana uğrayan, yazımı okuyup, yorum yapan TÜM bloglara uğruyor, okuyor, yorum yapıyorum. Ama yüzlerce bloğa uğramak mümkün değil.:) onlar da bana uğrayamıyor zaten:) yani vakit, zaman meselesi tüm blogları takip etmek, okumak yorum yapmak mümkün değil...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsunuz herkesi takip etmek mümkün olmuyor, bende ilgi alanlarıma göre seçimler yapıyor sürekli takiplerimi bu şekilde belirliyorum. Ama bazen de vaktim varsa yeni blog keşif turlarına çıkıyorum, değişik şeyler okumak yeni yazılar keşfetmek güzel oluyor.

      Sil
  5. Yeni bloglari kesfetmek mükemmel:))

    YanıtlaSil