5 Eylül 2014 Cuma

Ben Bu Aralar.. #2

          Sınav bağımlısı olduğum doğrudur, mezun olunca rahat ederim sandım ama olmadı bu sene o kadar çok sınava girdim ve girmeye devam ediyorum ki bunaldım desem yeridir. Neyse ki girdiğim sınavlardan bir kısmı işe yaradı da yüksek lisansa başlıyorum :) Tabi bu telaşeler arasında yaz tatilim yalan oldu, bunalımdayım. Sonbahar tatili planlamaya çalışıyorum, önerilerinize açığım.

        Bu süreçte makale okumaktan şiştim, kitap okumaya vakit bulamadım ancak şuan büyük bir keyifle "Oblomov" u okuyorum ve kendisine inanılmaz özeniyorum.. Hani okudukça yataktan çıkmama fikri bana oldukça sempatik geliyor. Kalan vakitlerimde ise kendime ev arıyor, bulamadığım evimi döşeme hayalleri kuruyorum. İşte bulsam ne güzel olur. 

       Yerleşememe durumum var bir de.. Ne ailemin evine aidim ne de kendime ait bir yerim var, böyle ortada kalmanın verdiği sıkıntıları yaşıyorum. Gideceğim için dilediğim gibi yayılamıyorum zaten eşyalarımın bir kısmını İzmir de bırakmıştım hani hiç lazım olmaz dediğimiz şeyleri tatile giderken falan yanımıza almayız ve lazım olacağı tutar ya, heh yanımda olmayan ne kadar eşyam varsa lazım olası geliyor sinirleniyorum haliyle. Benden bu kadar.. 

       Bu da günün şarkısı olsun.        

2 yorum:

  1. Aay en çok sinir oldugum seylerden biri yaa. Normalde hic isime yaramicak olsa bile ortada yokken onun lazim olasi tutuyor, çıldırtıyor benide :D
    Buarada tebrikler tatlım. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)
      tamda dediğin gibi, insanın aklına düştümü de sürekli yanında olmayan o şeyi arıyorsun :D

      Sil