10 Kasım 2014 Pazartesi

Moda, Almazsam Olmaz!

      Söz konusu giyim kuşamsa, biz kadınlar fazlaca ilgili olabiliyoruz.. Birbirinden güzel çantalaraayakkabılara duyarsız kalmaksa imkansız. Bir sürü giyebileceğim topuklu ayakkabım olsa da, yine de giyecek bir şeyim yokmuş gibi geliyor.. 
      
     Aksesuar konusunda pek ilgili olamasam da önümüz kışken siz atkı, bere, eldiven hazırlıklarınızı şimdiden yapın. Bu sene de kalem etekler fazlasıyla moda. Bence fiziği müsait her kadını altına giyeceği renkli bir stilettoyla inanılmaz şık yapıyor. Yani kalem etekler, elbiseler bu seneninde vazgeçilmezi.. Benden söylemesi.

    Ne zaman yün hırka görsem anneciğim, ben örerim boşver diyip beni oyalasa da (örene kadar mevsim geçiyor ama olsun el emeği göz nuru bir sürü şık yün hırkam oldu) artık dolabım da onlara da yer açtım. Siz de bu sene kış günleri sizi sıcak tutacak hırkaları dolabınızdan eksik etmeyin derim ben. Siz de benim gibi hiçbir sezon deri montların modasının geçmeyeceğini düşünüp, kış ortasında donmayı göze alıyorsanız, dolabınıza yenilerini eklemeyi çekinmeyin. Hele de altına giyeceğiniz şık bir deri botla şıklığınıza şıklık katacağınıza emin olabilirsiniz.

    Moda her sene farklı renkleri, desenleri önerse de, siz siz olun tarzınızdan ödün vermeyin. İlla her moda olan kıyafet güzel olacak diye bir kaide yok, sizin için en güzelini en iyisini bulmaya çalışın.  

1 yorum:

  1. hırka olayı benim de başım gelmişti :) annem alacağım bir hırkaya bakıp ben bunu örerim dedi. mağazadan çıkıp hemen yüncüye gittik,alıp ördü :) aynısı olmadı tabi ama olsun :)

    YanıtlaSil