29 Aralık 2014 Pazartesi

Yeme de İzle Kıvamında Sunum Önerileri

      Bunların hepsi birer tablo, insan yemeye kıyamazmış gibi geliyor. Siz de misafirlerinizi şok edip etkilemek istiyorsanız; hani yakında da bir parti organizasyonunuz varsa fikir vermesi açından şu güzelliklere bir göz atın.



Yemeğe başlamak biraz zaman alacaksa bu şirin atıştırmalıklarla misafirlerinizin kalbini fethedebilirsiniz. Tuzlu yuvarlak bisküvilerin üzerine biraz krem peynir, yarım çeri domates ve siyah zeytin kanepemiz hazır. Nane yapraklarıyla da süsledik mi tamamdır. Siz isterseniz kurabiye kalıplarıyla şekil verebileceğiniz ekmeklerin üzerine de bu güzel kanepelerden yapabilirsiniz :) 


Milföy hamurlarını çapraz şekilde ikiye bölüp üzerine krem peynir sürün. Havuç rendesi ve dere otu yada maydonaz da ekledikten sonra fırına attınız mı kanepeniz hazır.


Sevdiğiniz meyveleri çikolatayla buluşturup misafirlerinize küçük sürprizler hazırlamaya ne dersiniz?


Küçük misafirleriniz de olacaksa bunun gibi yaratıcılığınızı kullanacağınız atıştırmalıklarla "yemiceeem beeen" isyanlarını bastırabilir, sevdiklerinizle daha çok vakit geçirebilirsiz. Azıcık kaşar rendesi, salam, zeytin ve maydonoz sapları işinizi görecektir.


Brokoli, karnıbahar, çeri domates ve çubuk kraker ile ancak bu kadar güzel bir kompozisyon oluşturulabilirdi. Ben bayıldım!


Zeytin ve turşu hiç bu kadar güzel görünmemişti öyle değil mi?

*görseller alıntıdır.

Üçgen keseceğiniz peynirinizi çubuk krakeri takın, üzerini de baharatlarla süsleyin atıştırmalığınız hazır. Tüm bu tarifler size fikir versin bu yeni yılda da sofralar şenlensin.. Benim şimdiden iştahım kabardı; bir çoğunu deneyeceğimden emin olabilirsiniz. Şöyle bir şeyde var diyorsanız söylemeden gitmeyin :)



8 yorum:

  1. uğur böcükleri çok şeker ya...harika bir fikir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. bende bayıldım, üstelik yapımı da çok kolay denemekte yarar var :)

      Sil
  2. Ayy hepsine bayıldım denemek istedim hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gercekten cok guzeller denemekte yarar var :)

      Sil
  3. İnanın fırtına koparıyorsunuz... Çok güzeller emeğinize sağlık.. Bana da beklerim http://mutfakhazinem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuz için çok teşekkür ederim, tabi ki en kısa zamanda :)

      Sil
  4. Takipteyim beğeneceğiniz bloguma sizi de beklerim. Saygılarımla. http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr . Facebookta da https://www.facebook.com/pages/Tasar%C4%B1mda-Nilg%C3%BCn-%C3%96zen-Ayd%C4%B1n/802433419804021

    YanıtlaSil
  5. Çok güzellermiş özellikle kediye bayıldım :)
    Sizi takipteyim banada beklerim :)
    suslusirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil