16 Ocak 2014 Perşembe

Yeni Sezondaki Favorilerim

  Yeni yılı en çokta sevdiğim dizilerin yeni sezonlarının başlamış olmasından dolayı seviyorum. Bünye alışmış Türk dizileri gibi 2 saatlere tabi bölümler 2şer 3er arka arkaya izleniyor, sonra aylarca dizinin yeni sezonu başlasın diye hasret çekiyoruz. En çokta bu hasretlik dönemde Shameless 'ı özlemişim. Justin Chatwin'in yani namı diğer Steve 'in diziden ayrılmış olması beni bir hayli üzdü. İlk bölüm için bir hayli durağandı, 4. sezonun 1. bölmü.. Ancak bu durumun ilerleyen bölümlerde hızlanacağına eminim :)



Frank bebişim bu sezon çok hasta, bu gidişatla çok dayanmaz gibi duruyor ama o da giderse dizi bütün cazibesini yitirir gibi.. O içsin, gezsin, kussun, eğlensin ama hep dizide olsun.


         Ne zamandır kendime 4475757873 bölümlü izledikçe bitmeyen, off yeni bölüm gelse de izlesem heyecanı taşımadığım bir dizi arıyordum. Yaz aylarımızdan -doktorlardan- aşina olduğumuz Grey's Anatomy i bir denesem mi dememle, müptela olmam bir oldu :) İlk 2 sezonda Kutsili dizimizin birebir olduğu bölümler var, tabi bu sıkılma etkisi yaratabiliyor ancak sonra "ben niye eşit ağırlık öğrencisi olmuşum ki?" diye düşünüp hayıflanabiliyosunuz.  Ev arkadaşımla izlediğimiz bu dizi sayesinde tavuk üzerinde ameliyatlara falan kalkıştığımız doğrudur. Allahtan kediyi kesmiyoruz shdhdhdhdh :D McdreamyMcsteamyPreston BurkeYangMeredithBaily, hepsi birbirinden hoş; eğlenceli karakterler. En kezbanları Yang olsa da  dizide de en kapışılanı o denilebilir.. Meredith'te bizim Ela :P Melankolik yapısıyla azcık benzese de korkmayın köşeler de ağlanmıyor; fazlasıyla aktif ve hızlı.. Diziyi tam anlamıyla uyarlamayacaklarından hikayeyi nasıl saçmalamışlar anlayacaksınız.









Veee son olarak yeni keşfettiğim Masters of Sex... Bir jinekolog ile asistanının 1960'lı yıllarda gerçekleştirdiği cinsel odaklı çalışmaları anlatan ve Thomas Maier'ın kitabından uyarlanan bir dizi... Dr. William bilimsel bir gerçeklik ararken, asistanı Virginia 'nın özgür, gerçekçi bakış açısı ve ikisinin uyumu çok hoş. Dizi ismi itibariyle erotik bir sizi gibi algılansa da görsellik açısından izlediğimiz Spartacus veya Game of Thrones gibi dizilerden pek farkı yok..






      Sizin takip ettiğiniz ve beğendiğiniz dizler hangisi? Önerebileceğiniz, kaçırma bunu canım muhakak izle dediğiniz diziler var mı?

6 yorum:

  1. Masters of sex konusunda kesinlikle haklısın! Ve sezon finalinde de ağzımıza bir bal çaldılar tadını damağımızda bıraktılar yaa :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben henüz o kadar ilerleyemedim, şuan daha da heycanlandım sezon finali için :))

      Sil
  2. hastane dizilerini görünce aklıma scrubs geldi. çok eğlenceli bir diziydi ya :)
    ben şu sıralar sherlock, walking dead izliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Scrubs'ı izlemedim, en kısa zamanda deneyeceğim diziler listesine aldım :)

      Sil
  3. Güzel bir blogunuz var. Bekar annenin blogunda rastladım :D Sizi takip edeceğim bundan sonra :D

    Bana da beklerim.
    Bende dizi canavarıyım.İzleyip izlemediğinizi bilmiyorum ama ben Hart of Dixie'yi çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim, bende takipteyim artık :) Hart of Dixie'yi hiç izlemedim, şubat tatilimde izleyecek listem kabarıyor :)

    YanıtlaSil