28 Ekim 2015 Çarşamba

Yeni Dizi Scream Queens


   Son baharın gelmesiyle yeni dizilerde başladı. Scream Queens 'te bunlardan biri. Özellikle Ryan Murphy'nin dizilerini seviyorsanız, Scream Queens'te sizi sarabilir. Dizi 15 bölümden oluşacakmış ve American Horror Story gibi her sezonda farklı hikayeleri konu alacakmış. 

   Başta diziyi çok gereksiz bulmuştum ancak sonra enteresan bir şekilde beni sardı. Bunda Emma Roberts ve Jamie Lee Curtis gibi pek sevdiğim oyuncuların yer alması da etkili oldu. Emma Roberts, American Horror Story'de muhteşem stili ile büyülemişti. Bu dizi de ise Kappa kızlarının başı ve tabi ki tam bir stil ikonu! 

  1995 yılında işlenmiş bir cinayet ve bu güne yansıyan etkileri.. Cinayetin 20. yılında bir dizi cinayetler işlenmeye başlıyor ve bu cinayetlerin ortak noktalarından bir tanesi Kappa Evini kapsaması.. 


      Chanel Kappa Evinin başı, tam bir kontrol hastası.. Hırsları, popülerliği ve istedikleri için yapamayacağı bir şey yok. En büyük avantajı zenginliği ve güzelliği.. Çok uğraşmış bu statüyü elde edebilmek için, tabi kaçırmaya da niyeti yok.


Okulun dekanı Dean Cathy Munsch, Kappa yurdun da yanlış giden bir şeylerin farkında ve kapanması en büyük gayesi.. Chanel ve yandaşları ise kurtulmak istediklerinden..


     Grace üniversiteye yeni başlar ve annesinin bir Kappa kızı olmasından dolayı sempati duyduğu bu yurda girmeye çalışır. Cinayetlerin ardı sıra gerçekleşmesi ise onda bu sır perdesini aralama isteği uyandırır.

     Aslında benzer hikayeleri ve karakterleri çok fazla izlemiş olsak da dizinin yorumu ve komedi-trajedi kıvamı izletmeye yetiyor..

     Dizinin her bir bölümü yaklaşık 40 dakika sürüyor. Boş zamanlarda izlenebilecekler arasına bir alternatif olabilir. Peki izlediyseniz siz ne düşünüyorsunuz? 

3 yorum:

  1. Tam bir bombe! :D
    Vogue'un izlenecek diziler sıralamasında görmüştüm. Emma Roberts ve Lea Michele'ın oynadığını duyunca bir merak sardı. 2 günde bölümleri bitirdim şimdi 3 Kasımda yeni bölüm çıksın diye dört gözle bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tam tersi, çabuk bitmemesi için yavaş yavaş izliyorum :)

      Sil
    2. Keşke bende merakıma yenik düşmeyip öyle yapsaymışım :( Böyle beklemek çok sıkıcı. :D

      Sil