23 Ocak 2016 Cumartesi

Bursa'da Caz Tatili


     Nilüfer Belediyesi yine pek güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Resmen iyilik küpüyüm, normalde bunu haber vermemem lazum çünkü biletlerin uygun olması ve bu yüzden çabuk tükenmesi; konser alanlarının talebe göre küçük kalması gibi sıkıntılar yüzünden genelde bilet almaya yetişemiyorum. Gişelerde mi bekliyorsunuz arkadaş! Ama ben gene de kıyamadım size, bugün itibari ile biletlerinizi alabilirsiniz. Bu yüzden ben yazayım da aklında olanlar elini çabuk tutsun efendim! Ayrıca Nilüfer Belediyesi duy sesimi, artık şu biletleri online satmaya başlasanız iyi olacak! Biz gidene kadar millet bitirip, karaborsa satışına başlıyor...

      29 Ocak ve 21 Şubat tarihleri arasında Bursa sanata doyacak, kulakların pası silinecek! Ibrahim Maalouf'tan, Jülide Özçelik, Birsen Tezer gibi şahane isimlerin yer alacağı etkinliklerin detaylarını buradan öğrenebilirsiniz. 

Biletler, 
İndirimli 10
Tam 15

4 yorum:

  1. Ne güzel şanslısın valla, saydığın isimlerden sadece Kerem Görsev'i tanıyorum, bir ara televizyonda hangi kanal unuttum sıksık görürdem, benim gibi yaşlıların sevdiği çok eski yılların şarkılarını filan çalardı, hatta bir de solist olurdu....sevgiler pembe vosvosum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eski şarkıları dinlemesi gerçekten çok keyifli, hele Kerem Görsev'den dinlemek daha bir keyiflidir.. Sevgiler Müjde ablacım.

      Sil
  2. Neyse ki Bursa'da değilim de biletleri bitirmeyeceğim :)))
    Caz müziğe bayılırım, benim fonda hep açıktır cafe tarzı caz müzik. Smooth ve nude caz seviyorum. Hadi iyi pas silmeler dileyelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha çok şanslıyım o zaman :) çok teşekkür ederim :)

      Sil