5 Şubat 2015 Perşembe

Eyvah 14 Şubat !

      Ne çok özel günümüz var, kutla kutla bitiremiyoruz ama en kötüsü de hediye meselesi... Sevgililer Günü bana çok zorlama geliyor nedense, hediye fikri her daim hoşuma gitse de o zorlama süsler püsler ı ıhh.. Biz sıradan bir günde nasılsak o günde öyleyiz.. Bize her gün aşk günü var mı ötesi :) Ama tabi bir şeyler yapılacaksa illa gezme tozma aktiviteleri bizim tercihimiz en olmadı bir akşam yemeği, konser bitti... Siz de bir hediye arayışındaysanız önce ne almamalısınız için sizi Şuraya alayım. Şimdi klişe hediyeleri kenara bırakıp ufak bir tatil hediyesine ne dersiniz? İlla bu tarihte almanıza da gerek yok, size uygun olan gün hangisi ise o gün toplayın çantanızı ve düşün yollara... Neresi olabilir diyorsanız takılın peşime gidiyoruz...



1. Nevşehir, Ürgüp : Enfes bir ortam, şahane bir manzara... Tam hafta sonu kaçamağı için yaratılmış. Uzun zamandır aklımda olan bir yer Kapadokya bölgesi.. Siz siz olun fırsatı değerlendirin ve gidip gönlünüzce bir hafta sonu geçirin. 



2. Positano, İtalya : Yurt içinden sıkıldım, yeni ülkeler, şehirler keşfetmek istiyorum diyorsanız İtalya'ya Amalfi sahillerine uzanıyoruz ve masal gibi bir yer Positano. Mimarisine, doğasına, sıcaklığına eminim sizde benim gibi hayran olacaksınız... Sanırım şuara en çok gitmek istediğim yerlerden biri..


3. Safranbolu : Otantik, tarih kokan ortamı ile içine çekecek bir yer Safranbolu.. Hıdırlık Tepesinden şehri izleyin, Yörük köyünde geleneksel lezzetlerin keyfini çıkarın.


4. Uludağ, Bursa : Kış bitmeden kar tatiline ne dersiniz? Hemen hazırlayın valizleri, isterseniz bir günü Bursa'ya ayırın Cumalıkızık, Mudanya, Tirilye, Misi gibi güzellikleri görün isterseniz karın tadını doyasıya çıkarın. Bir Bursalı olarak gezebileceğiniz yerler konusunda size ayrıca yardımcı olabilirim :)


5. Kaz Dağları : Doğanın, huzurun, yeşilin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz bir yer... Oksijene doyacaksınız, yanınıza bol bol kitap almayı unutmayın benden söylemesi.








2 yorum:

  1. Uludağ ve Kaz dağları fotolarına bittim. :) tabii bunlar emekliler için değil biliyorum zaten yazın da emekliler için değil sevgililer için- gerçi sevgili de olsa buralara gidecek para da ister:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur mu niye emekliler de gitmesin, gitmek isteyen herkese fikir versin :) Bu arada fırsat sitelerinde özellikle kaz dağları ve kapadokya için baya güzel indirimler oluyor, denk getirmek lazım :)

      Sil