24 Ağustos 2013 Cumartesi

Aşığız, Rap Rap !

          
          Şu sıralar kimle konuştuysam aşık ve şikayetçi. 

         Aşk nefrete yakın, mutsuzluğa çeyrek, kıskançlığa paralel, şaşırmaya birebir. 
         
         Hani bazen insan diyor dünya sadece kadınların yönettiği; (eminim o zaman savaşlar, stratejiler, kan dökmeler olmazdı. - tamam kesin olurdu biz sinirlendiğimiz de çok fena olabiliyoruz ama genel olarak rose şaraplarımızı yudumlarken politikada yapabilirdik, en nihayetinde çocuğa bakma, minimum 8 saatlik iş hayatı ve başarıyla tırmanılan kariyer basamaklarının yanı sıra eve dönüşte yemek yapma ki yemeği yaparken de telefonda günün özetini en yakın kankaya anlatma gibi yüksek kapasiteli kabiliyetlerimiz var. Yorulma programımız ancak uyumak için uzandığımız da devreye giriyorken, çok yoğundum bugün deyip kumandaya yapışan adamlardan bünyemizin daha farklı çalıştığı kesin. -) şipşirin bir sürü tombul kadının yaşadığı bir yer olsa.. la la laaaa ( O kadar da değil tabi ki, Magic mike filmindeki beylerden de olsun, bir sürü olsun; bizim olsun :) )

         Seviyoruz bağlanıyoruz da gidip o ipleri ne diye bırakıyoruz. Aşık olunca güçlü, kendine güvenen, sexy, bakımlı, iddalı kadın olmayı unutuyoruz. Annelik hormonlarımız deli gibi çalışıyor aman üşütmesinler ay ya ona birşey olursalar... Boşversek olmuyor. Erkekse öyle bir ego ki; yönetmek, çekip çevirmeye çalışmak en büyük meziyeti (!)  "O beni çok kıskanıyor, seviyor çünkü o yüzden herşeyime karışıyor." Bok seviyor! 
     
        "Öyle biri olsun ki, dünyamın merkezine koyayım, etrafında döneyim, kulu olayım ne derse yapayım" daaa gelsin azıma sıçsıncılar var bir de. En sevdiğim gurup bu, kendisi ediyor kendisi buluyor. Böylesine karışmaya, "bırak bebişim sana bundan hayır yok demeye" bile gerek yok boşa zaman, boşa hacet. 

        Seven adam karşısında ki kadına saygı duyan adamdır. Çıplak gezmiyoruz çok şükür, bu zamana kadar nereye kaçta gidilip gelinceğini de biliyoruz da ne diye birisi bize söylesin istiyoruz onu anlamadım. Kuzum acaba biz biraz manyak mıyız? Kendi kendimize taktikler yapıp, bağlayacağız derken "Firdevs hanım oyunları" oluveriyor bizim elimizde Cemile'nin kör talihi. Kaptan olsalar anlayacağım, o da değil ki.. Ama aşığız rap rap!

       "O bir gün pişman olur" olur tabi olmaz olur mu, en dönmez dediklerin döner de.. (dönmeye de biliyor efendim, cinslerine göre değişiyor bunlar.) Sen değişmedikten sonra çok zor.  
     
       Velhasıl, ilişki olayları bu kadar komplike iken sen, sen olmaktan vazgeçip farklı bir ruh haline büründüğünde her şey daha da karışıyor. Aşk; sevgi varsa, anlayış, saygı varsa, kıskançlık minimumdaysa, kavgalar tadındaysa güzeldir. 

        Kalanı... Anca kandırmaca. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder