3 Ağustos 2013 Cumartesi

Marc Levy - Gelecek Sefere

  Küçükken oğluna anlattığı hikayeleri kaleme almaya karar veren Marc Levy'nin Gelecek Sefer'e romanı sizi bir solukta hikayenin içerisine sürükleyiveriyor. Aslında çok daha önceleri okuduğum bu kitabı sıkıcı  yaz günlerinde tekrar elime almadan edemedim. İlk 10'umda sayabilceğim nitelikteki bu kitap biraz romantik, biraz fantastik hatta birazda polisiye haliyle sizin okuma isteğinizi her anlamda tatmin edebiliyor.
  


    Can yayınlarının eski basımı benim nedense daha çok hoşuma gidiyor. Hele ki bir yazarın önceden bir kaç kitabını almışsam ve başka bir kitabını almak istediğimde eski basım halini bulamıyorsam inanılmaz üzülüyorum. Bence benim gibi takıntılı okuyucular için bir çözüm üretilmeli :)  


(Marc Levy karizması diye bir şey var, net!)

Amerikalı ünlü sanat tarihçisi Jonathan Gardner, Rus ressam Vlademir Radskin'in yapıtlarına çocukluğundan beri hayranlık beslemektedir. Yüzyıldan uzun bir zamandır kayıp olduğu düşünülen başyapıtının bulunduğu haberini alınca Londra'ya yola çıkar. Tablonun peşine düşmesi ve Clara ile tanışması onu fantastik bir hikayenin içine sürükleyecektir. Vlademir Radskin'in yaşamı ve tabloları etrafında düğümlenen olaylar, yolculuğun sonunda açığa kavuştuğunda tahminlerin ötesinde bir son bulacaksınız.  Kendi yaşamınında sırlarını çözmeye çalıştığı bu hikayeye kapılacak, zaman karmaşasının içinde nerede olduğunuzu unutacak ve elinizden bırakamayacaksınız. Olayların seyri ve anlatımı, hikayenin sizi içeri sürükleyişi ve sonuca ulaşma merakı ile aradığınız hazza ulaşabilirsiniz.


  

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Marc Levy'nin tarzını beğenirseniz, sonrasında kendi hayatından bahsettiği "özgürlük için" kitabınıda tavsiye edebilirim. :)

      Sil